Toni Cetinski: Željko Joksimović ima probleme u glavi!
Željko Joksimović i Toni Cetinski

Puklo prijateljstvo

Toni Cetinski: Željko Joksimović ima probleme u glavi!

Pop zvijezda Željko Joksimović i hrvatski pjevač Toni Cetinski do skoro su bili dobri prijatelji i saradnici. Čak su i snimili zajedničku pjesmu „Zabluda“, ali prijateljstvo je puklo!

Do razlaza je došlo onda kada je Toni najavio Željka na svom koncertu u Makedoniji, a da ga prije toga nije obavijestio. Od tada su prekinuli kontakt i nemaju lijepe riječi jedan za drugoga, prenosi Stil portal.

"Valjda je takva godina. Svi koji se zovu Željko, pa i dotični, su imali sa sobom neke probleme u glavi koje smo brzo riješili. Svi koji me poznaju znaju da nisam svađalica, ali ne volim nepravdu i volim fer igru. Znam nekad da planem, ali to me kratko drži. Nekada dva, tri dana, nekad dva, tri mjeseca, ali prođe" - izjavio je Toni za Ekskluziv i tako nagovijestio da je sa Željkom na kraju ipak sredio odnos.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.