Folk pjevačica smuvala bivšeg dečka Ane Ivanović? (FOTO)
Darija Stanojević

Već dva mjeseca u vezi

Folk pjevačica smuvala bivšeg dečka Ane Ivanović? (FOTO)

Dugonoga Darija Stanojević, nekadašnja učesnica “Farme”, ima novog momka, a to je, kako se priča, bivši dečko teniserke Ane Ivanović, košarkaš Ivan Paunić!

Prema nezvaničnim informacijama, Darija i Ivan su u vezi već dva mjeseca, ali na njegovo insistiranje to kriju od javnosti.

darija1

Foto: Profimedia, Wikimedia/Artem Korzhimanov, Promo Kasina

– Ivan se opekao kad je procurilo u medijima da je sa Anom Ivanović i zbog toga sada više ne želi da se u novinama provlači njegov ljubavni život. Kad je Paunić u Beogradu, njih dvoje izlaze na ista mjesta, ali dolaze posebno, on sa svojim prijateljima, ona sa svojim i sjede u odvojenim separeima.Tako je bilo na nedavnom nastupu Emine Jahović u Beogradu, ali su lokal napustili zajedno i otišli u njegov stan na Vračaru – navodi izvor blizak mladom paru.

Foto: Instagram/Daria Stanojevic

Foto: Instagram/Daria Stanojevic

Pjevačica nije željela da se izjašnjava na ovu temu:

– Mnogo puta sam se opekla, pa sam riješila da o privatnom životu više ne pričam – rekla je Darija, dok je košarkaš negirao tvrdnje:

- Pišite o mojoj košarkaškoj karijeri, ipak sam ja sportista, a ne o tome. Dariju poznajem, i to je sve– kaže igrač podgoričke “Budućnosti”.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.