Dušan Svilar: Golotinju u „Grandu” trebalo bi zabraniti
Dušan Svilar

Opleo po koleginicama

Dušan Svilar: Golotinju u „Grandu” trebalo bi zabraniti

Jedan od pobjednika „Zvijezda Granda” zgrožen je zato što su neke pjevačice u centru pažnje zbog golih grudi i prekratkih suknji.

Iako je svjestan da pjevači dospijevaju u žižu medija isključivo ako govore o pikanterijama iz privatnog života, Dušan Svilar ostaje dosljedan svojim pomalo krutim stavovima i nastoji da privatnost sačuva daleko od očiju javnosti, piše Blic.
 
- Volim sve svoje koleginice, ali ne podržavam golotinju i vulgarnost ni u „Grandu” ni na ulici. Ne prodajem svoju intimu ni za slavu ni za novac. To je nešto što nema cijenu i čuva mi mir. Izabrao sam da se bavim javnim poslom, ali ne i da moj život bude javna stvar - objasnio je Dušan za „Blic”.
 

Pjevač koji je prije dvije godine postao Zemunac preselivši se iz rodne Subotice ističe da kod njega nema ničeg što bi morao da krije, ali da mu jednostavno nije prijatno da javno govori o onome što radi mimo scene.
 
- Jedino što mogu da kažem je da sam zaljubljen i voljen i da imam djevojku s kojom mi je lijepo. Ali ona me je zamolila da poštujem njenu želju za privatnošću jer se bavi ozbiljnim poslom, pa ne bi voljela da se piše o njenom ljubavnom životu - rekao je Svilar.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.