Slavna oskarovka priznala da je biseksualka
Kejt Blanšet

Iznenadila javnost

Slavna oskarovka priznala da je biseksualka

Kejt Blanšet iznenadila javnost kada je u jednom intervjuu otkrila da je biseksualka.

Australijska glumica (45) već 18 godina je u braku sa pozorišnim rediteljem i scenaristom Endruom Aptonom, pa je priznanje da je imala veze sa osobama istim pola još šokantnije.

Kejt trenutno promoviše svoj novi film "Kerol" u kojem glumi lezbejku, a kada ju je novinar upitao da li je ovo njen prvi pokušaj kao osoba homoseksualne orijentacije, ona je odgovorila:

- Na filmu ili u stvarnom životu?

Kada je upitana da li to znači da je imala veze sa ženama, odgovorila je

- Da, mnogo puta. 
Lijepa glumica, koja je osvojila dva Oskara, nikada ranije nije ni nagovijestila da je zainteresovana za žene. Sa Aptonom ima četvoro djece.

Film "Kerol" zasnovan je na knjizi "Cena soli" Patriše Hajsmit iz 1952, koja se tada smatrala prilično skandaloznom. Govori u radnici u robnoj kući koja se zaljubljuje u stariju, udatu ženu. Film će premijerno biti prikazan na Kanskom festivalu 17. maja, piše Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.