Ivana Selakov pojela zmiju, pa joj pozlilo
Ivana Selakov

Dečko je natjerao da proba

Ivana Selakov pojela zmiju, pa joj pozlilo

Ivana Selakov sa vjerenikom Peđom Mirkovićem otputovala je u Kinu na deset dana kako bi snimila spot, ali umalo da ne zabilježi ni kadar.

Naime, pjevačicu je dečko neposredno prije snimanja natjerao da proba zmiju, nakon čega se njoj toliko slošilo od mesa gmizavca da je morala sve da odloži, piše Kurir.

- Dva dana sam ležala u krevetu. Došla sam u Kinu kako bih obišla meni omiljeni Peking i Šangaj, gdje sam snimala i spot za pjesmu S. O. S. Ali nije bilo sve tako savršeno kako sam očekivala. Probala sam meso zmije i nisam pretjerano oduševljena. Nisam mogla da odbijem taj specijalitet jer su me svi, zajedno sa Peđom, nagovorili da uživam u ukusu, ali mi uopšte nije prijalo i osjetila sam poslije snažan bol u stomaku - požalila se Ivana i navela:

- Cijeloj ekipi sam morala da dam dva slobodna dana da se oporavim. Poslije ovog sigurno više neću eksperimentisati sa hranom, niti ću zmiju više ikad okusiti - zaključuje Selakova. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.