Nikolina Pišek postaje dio voditeljskog tima
Nikolina Pišek

Iznenađenje za gledaoce

Nikolina Pišek postaje dio voditeljskog tima "X faktora"

Regionalno takmičenje ''X faktor Adria'' ulazi u najuzbudljiviju fazu - emisije uživo u kojima će se voditi borba za pobjedu.

Prva emisija uživo je na programu već u nedjelju od 21 sata na tv Prva, a pored dobro raspoloženog žirija, sjajnih nastupa finalista, specijalnih gostiju, očekuje nas još jedno prijatno iznenađenje. Kako saznaju Novosti, prelijepa voditeljka Nikolina Pišek pridružila se voditeljskom timu ''X faktora'' Aleksandru Radojičiću, Antoniji Blaće i Snežani Velkov!

Pišek, koja je nedavno postala mama po drugi put, bodriće kandidate u bekstejdžu zajedno sa Snežanom Velkov, a povodom ove vijesti kontaktirali su i šarmantnu voditeljku koja je potvrdila ovu informaciju. 

''Srećna sam što postajem dio tima 'X faktora', s obzirom da je u pitanju regionalni projekat u kojem je esencija najvećih talenata naših prostora”, naglašava Nikolina i dodaje da joj nov poslovni izazov budi lijepa sjećanja.

''Posebno sam emotivna zato što me lijepa sjećanja vežu za jedan sličan projekat koji sam radila prije nekoliko godina sa gotovo istom ekipom kreativaca. Veselim se novom izazovu i sigurna sam da ćemo u “X faktoru” pronaći veliku pjevačku zvijezdu cijelog regiona!'', objasnila je ona

Vijest da lijepa voditeljka postaje dio tima ovog popularnog formata takmičari su prihvatili sa oduševljenjem.

“Drago nam je što će nam se pridružiti baš Nikolina. Sviđa nam se njena neposrednost u razgovoru, pa smo sigurni da će nas maksimalno opustiti pred izlazak na scenu. Nije lako nastupati pred žirijem I publikom, srećni smo što ćemo u bekstejdžu imati baš ove dvije prelijepe dame – Snežanu I Nikolinu. Nestrpljivo čekamo nedjelju'', kažu finalisti ''X faktora''.

VRATITE U TAKMIČENjE SVOG FAVORITA!
Poslije tri faze takmičenja u kojima smo uživali proteklih mjeseci od nedjelje u 21 sat na Prvoj pratićemo najuzbudljiviju fazu - emisije uživo! 

U ovoj fazi ''X Faktora“ gledaćemo 12 najboljih, kao i kandidata koga gledaoci vrate u takmičenje! S obzirom da se ukus žirija i publike ponekad ne podudara u potpunosti, Samsung pruža priliku gledaocima da svog favorita vrate u takmičenje! 

Dakle, jedan kandidat sa najviše vaših glasova će dobiti "vajld kard" i šansu da se ravnopravno, sa izabranih 12 takmičara, bori za pobjedu. 

Ukoliko je vaš favorit ispao u posljednjoj fazi takmičenja ’’Kuće sudija’’, možete glasati za njegov povratak tako što ćete posjetiti Samsung fejsbuk stranicu vaše zemlje koja će vas provesti kroz proceduru glasanja. Za jednog kandidata možete glasati samo jednom. Glasanje traje do nedjelje 17. maja kada će u prvoj emsiji uživo biti objavljeno koga publika želi da gleda u nastavku takmičenja!

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.