Šarliz Teron ponovo pokazala svoje vitko tijelo (FOTO)
Šarliz Teron

Kanski festival

Šarliz Teron ponovo pokazala svoje vitko tijelo (FOTO)

Drugog dana 68. festivala u Kanu, glumica se pojavila u koži. Šarliz Teron je prošetala u nesvakidašnjoj kratkoj crnoj haljini.

Šarliz Teron u Kanu

 

Južnoafrička ljepotica je svoje dugačke noge pokazala, a vitke ruke sakrila. Tridesetdevetogodišnja ljepotica je svoju mladalačku figuru pokazala u punom sjaju.

Kosu je pokupila u rep, dok su joj šiške ostale sa jedne strane lica. Valentinova haljina je bila većim dijelom od kože i taman je pokazivala koliko treba.

Ona je ovu zanimljivu kreaciju uklopila sa jednostavnim crnim sandalama.


Haljina joj je dala joj je efekat „vestern“ dame. Blistala je Šarliz sinoć u Kanu.

Izvor: Ženablic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.