Prije 35 godina je bila seks simbol, a sada je još bolja (VIDEO)(FOTO)
Sofi Marso

Sofi Marso

Prije 35 godina je bila seks simbol, a sada je još bolja (VIDEO)(FOTO)

Sofi Marso sada ima 48 godina, snimila je više od 30 filmova, a oprobala se i kao rediteljka.

Sada to mnogima zvuči smiješno, ali početkom osamdesetih kada se pojavio francuski film “La Boum” (kod nas preveden kao “Žurka”), tinejdžeri su načisto odlijepili a velika zvijezda je postala tada četrnaestogodišnja glumica Sofi Marso.

  

Prelijepa Francuskinja je mnogim generacijama bila sinonim za prvu ljubav i, naravno, prvi seks, a na veliku žalost mnogih, Sofi je nakon filma “La Boum 2″ iz 1982. odlučila da se posveti ozbiljnijim ulogama.

Marso danas ima 48 godina, snimila je više od 30 filmova, okušala se i kao rediteljka, ali je mnogi uglavnom pamte kao Vik Bereto iz “Žurke”.

sofi

A da joj godine ne mogu ništa, Sofi je pokazala kada je zablistala na filmskom festivalu u Kanu.

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.