Šaban Šaulić povrijedio kičmu!
Šaban Šaulić

Nezgoda na snimanju

Šaban Šaulić povrijedio kičmu!

Šaban Šaulić, jedan od članova žirija muzičkog takmičenja "Zvijezde Granda" imao je peh na snimanju.

Naime, pri kraju snimanja se pjevač zamislio i pao je sa stolice, što je izazvalo smijeh kod publike ali i kod ostalih članova žirija. I sam kralj narodne muzike se smijao, ali vremenom je osjetio jače bolove.

Kako je vrijeme prolazilo, više nije mogao ni da sjedi nego je ustajao da šeta.

"Požalio se da ga od pada boli kičma. Nezgodno je udario leđa i uplašio se da povreda nije ozbiljna. Svi su ga pitali da li je potrebno da reaguje klinika koja se nalazi u studiju, ali je odbijao. Kada je krenuo kući nakon snimanja, dobacio je da će odmah da legne, jer mu bolovi nisu prestali", rekao je izvor koji se našao na licu mjesta.

Njegova supruga je prokomentarisala da pjevač nema posljedica.

"Hvala Bogu da nije ništa strašno, dobro je, nije povrijeđen. Znam da su i drugi imali problem sa tom stolicom, a ovog puta je zapala njemu. Nadam se da će Saša ubrzo da je zamijeni", rekla je Gordana Šaulić, a prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.