Ovako izgleda bivša žena Edija Marfija (FOTO)
Nikol Marfi

Na pragu 50

Ovako izgleda bivša žena Edija Marfija (FOTO)

Bivša žena Edija Marfija sigurno je primjer žene koja s godinama izgleda sve bolje.

foto: Splash

 
Nikol Marfi, bivša supruga glumca Edija Marfija, izgleda sve bolje kako vrijeme prolazi. Tako je ova četrdesetsedmogodišnja žena ostavila sve bez daha kada se pojavila na plaži u Majamiju.
 
foto: Splash
 
 

U šarenom bikiniju pohvalila se svojim bujnim oblinama, a vjerovatno vam je teško da povjerujete da ova žena sa slavnim glumcem ima čak petoro djece.

 
foto: Splash
 
 

Nikol i Edi bili su u braku od 1993. do 2006. godine, a čini se da se ova žena, koja je na pragu pedesetih, osjeća bolje nego ikada u svojoj koži.

 
foto: Splash
 
Sigurni smo da bi joj na ovakvom tijelu pozavidjele i mnogo mlađe žene.
 
Izvor: Superžena
 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.