Tajno vjenčanje: Ana Ivanović se udala za Švajnštajgera?
Ilustracija

Svjetski mediji objabili

Tajno vjenčanje: Ana Ivanović se udala za Švajnštajgera?

Svjetski mediji objavili su da je Bastijan Švajnštajger oženio Anu Ivanović!

Svjetski mediji, između ostalih i italijanska "Gazeta delo Sport", objavili su senzacionalnu vijest da se srpska teniserka Ana Ivanović udala za njemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

Tajno vjenčanje, navodno, obaveljeno je u prisustvu malog broja ljudi, prije svega članova najužih porodica, roditelja, prijatelja...

Vijest, koja je stigla i do Amerike, zasad nije ni potvrđena ni demantovana. Sve što je Ana u izjavi novinaru "Tajmsa" rekla je:

"Mediji pišu da je tenisko-fudbalski par prije nekoliko nedjelja viđen u zlatari u kojoj su zajedno odabrali burme optočene dijamantima. Navodno, Ana je prethodnih dana u Rimu viđena kako nosi Švajnijev prsten, koji se ranije nije mogao vidjeti na njenoj ruci. Mediji tako dolaze do zaključka da je došlo do tajnog vjenčanja poznatog sportskog para", piše "Kurir" i dodaje:

"Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u vezi su 10 mjeseci i svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno. Fudbaler Bajerna u dva navrata bio je u Beogradu i upoznao Anini roditelji i brata. Teniserka je posjećivala Minhen, a zimus su bili zajedno i na skijanju".

"Ana i Švajni zavjetovali su se na vječnu ljubav na intimnoj jutarnjoj ceremoniji na nepoznatoj lokaciji. Tajnom vjenčanju prisustvovali su najuža rodbina sa obje strane i tek nekoliko najbližih prijatelja", prenosi italijanska "Gazeta delo Sport".

 

(mondo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.