Marko Bulat se opet ženi
Marko Bulat

Po drugi put

Marko Bulat se opet ženi

Majstor za kafanski provod staće na ludi kamen sa Marijom Nikolić, s kojom se zabavlja nekoliko mjeseci.

Marko Bulat za „Blic” kaže da mu nije trebalo mnogo vremena da se odluči da sklopi drugi brak, jer je odmah znao da sa policijskom službenicom želi da provede ostatak života.

- Nije mi se dalo prvi put da postanem otac, a nadam se da će me ovoga puta bog pogledati. Marija nije u drugom stanju, ali i ona i ja želimo da dobijemo djecu, što je i suština sklapanja braka. Ne razumijem one koji misle drugačije - kaže pjevač.

Ističe da će svadbu organizovati za najuži krug prijatelja i familije i da će za deset dana sklopiti samo građanski brak.

- Zasad je samo izvjesno da će nas venčati matičar. Nećemo praviti veliku svadbu, već samo ručak u restoranu uz neku lijepu muziku. Srećan sam što se opet ženim, i što pored sebe imam normalnu djevojku u ovo suludo vrijeme koje kvari ljude - kaže Marko.

Njegova buduća supruga ima razumijevanja i za njegovo fanatično obožavanje „Star Wars” sage. Zato nas je zanimalo da li će se na venčanju pojaviti u odijelu koje će krasiti neki detalj iz ovog filma.

- Neću se venčati u kostimu iz „Ratova zvezda“, ali sigurno neću ni u odijelu. Možda budem u farmerkama ili patikama - završava kroz smijeh.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.