Hurem za noć u Beogradu pukla 2.000 eura! (FOTO)
Merjem Uzerli

Svjetska ekskluziva

Hurem za noć u Beogradu pukla 2.000 eura! (FOTO)

Turska glumica Merjem Uzerli već dvije nedjelje boravi u Beogradu, a uslov za dolazak bio je da njen boravak u Srbiji prođe bez medijske pompe. Iako je striktno tražila da sve prođe u strogoj tajnosti, Hurem se očito opustila i na trenutak zaboravila na budno oko fotografa.

Portal „Alo!“ je ekskluzivno uslikao Merjem u noćnom izlasku sa njenim dečkom Ozenom Guvenom, a za nekoliko sati provoda glumica je izdvojila tričavih 2.000 eura.

Ozen

Ozen | Foto: Profimedia

- Merjem je izašla u prijestonički klub „Shake’n’shake“ u pratnji svog dečka Ozena, Rustem-paše iz čuvene serije „Sulejman Velčanstveni“. Kako priliči zvijezdi, Merjem se provela za sve pare.

U njenom separeu pila su se najskuplja pića, kao što su „cirok“ votka, „vev kliko“ šampanjac i najskuplja vina, te ne čudi što je ceh iznosio pozamašnih 2.000 eura. Merjem se cijele večeri veselila na splavu, a brojno obezbjeđenje je ogradilo separe u kojem je bila glumica.

Turska diva uživala je sa društvom i igrala do ranih jutarnjih časova, a fanovima koji su joj non-stop prilazili posvetila je svega dva minuta, jer je nakon toga reagovalo obezbjeđenje i zagradilo separe.
 
Nakon ludog provoda, glumica je sa svojim dečkom Ozenom, u pratnji obezbjeđenja, napustila klub, a kuda su se nakon toga uputili, nije poznato - priča za Alo izvor koji se našao na licu mjesta.

Bretela brushaltera  spala nakon razmenjivanja  nežnosti sa dečkom

Foto: Petar Dimitrijević

Inače, poznata turska glumica tajno boravi u elitnom beogradskom naselju i radi na snimanju filma „Sulejman Veličanstveni“. Tim povodom nedavno je izjavila:
– Mislim da ćemo filmom „Sulejman Veličanstveni“ nadmašiti seriju - rekla je glumica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.