Irina Šajk, od siromaštva do zvijezda (FOTO)
Irina Šajk

Nije oduvijek imala život iz snova

Irina Šajk, od siromaštva do zvijezda (FOTO)

Jedan je od najtraženijih foto-modela i najpoželjnijih žena svijeta. Bila je u petogodišnjoj vezi sa najboljim igračem svijeta Krijstijanom Ronaldom, a od skoro je viđena u zagrljaju Breldija Kupera. Ipak, Irina Šajk nije oduvijek imala život iz snova.

Irina je odrasla u siromašnom ruskom rudarskom gradiću Jemanželinsku. Irinin otac, koji je radio u rudniku uglja, preminuo je zbog akutne bolesti pluća u svojim 40-im, a nakon toga su živjeli izuzetno teško.

„Bili smo veoma siromašni. Poslije škole, sestra i ja smo pomagale majci uzgajajući krompir, krastavac, paradajz. Tako smo preživljavali“, rekla je poznata manekenka u intervjuu za Dejli mejl.

Irinini roditelji Olga i Valerij Šajklislamov
Irinini roditelji Olga i Valerij Šajklislamov

 

Od oca je naslijedila tamniji ten, pošto je bio Tatar, a od majke svijetle oči.

U rodnom gradu svi imaju samo riječi hvale za nju. Kažu da je oduvijek privlačila pažnju ljepotom i drugačijim izgledom, ali da je bila skromna i dobra učenica. Sa svima se dobro slagala, i nije bila nimalo arogantna.

Zgrada u kojoj je živela Irina
Zgrada u kojoj je živela Irina

 

„Željela je da postane novinarka, ali je život ipak odnio u drugom pravcu. Nisam bila sigurna čime ću se baviti, ali sam znala da ću napustiti rodni grad“, kaže Irina.

Sa drugaricama iz srednje škole
Sa drugaricama iz srednje škole

 

Veliki uticaj na nju imala je očeva majka, koja je bila u sovjetskoj vojsci i bila jedan od oslobodioca Berlina.

Sestra Tatjana, majka Olga i Irina
Sestra Tatjana, majka Olga i Irina

 

Njena majka vidjela je jednog dana slučajno oglas za školu ljepote, ali je na umu imala njenu sestru Tatjanu.

Pet godina je bila u vezi sa Kristijanom Ronaldom, a od skora je sa glumcem Bredlijem Kuperom
Pet godina je bila u vezi sa Kristijanom Ronaldom, a od skora je sa glumcem Bredlijem Kuperom

 

Ipak, kada su došli, osoblje je primijetilo Irinu koja je slučajno krenula sa njima. Nakon toga, sa 18 godina otputovala je u Moskvu na takmičenje ljepote Mis Čeljabinsk 2004. godine.

Tamo su je spazili fotografi, koji su joj pomogli da napravi portfolio. Nakon toga, čim su je vidjeli na Zapadu, bio joj je osiguran put u zvijezde.

Izvor: RTS

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.