Šer napunila 69 godina (FOTO)
Šer

Maldolika slavljenica

Šer napunila 69 godina (FOTO)

Pjevačica Šer je rođena 20. maja 1946. u gradiću El Centro u Kaliforniji kao Šerlin Sarkisijan Lapjera. Otac Džon je bio porijeklom iz Jermenije, radio je kao vozač kamiona i imao je problema sa drogom i alkoholom. Majka Džeki je povremeno radila kao menekenka i glumica.

Malena Šerlin je već u petom razredu pokazala da ima talenta za muziku. U 16. godini napustila je školu i preselila se u Los Anđeles. Uslijedila je nevjerovatna karijera tokom koje je Šer prodala preko 100 miliona albuma širom svijeta.

Šer se do sada dva puta udavala. Iz prvog braka sa Sonijem Bonom ima sina Čeza, koji je transseksualac. Naime, on je rođen kao djevojčica, a 2008. godine je započeo promjenu pola. Čak je snimio i dokumentarac o svojoj transformaciji iz žene u muškarca.

Samo četiri dana nakon što je zvanično okončala brak sa Sonijem, Šer se udala za muzičara Grega Olmana, a papire za razvod braka podnijela jesamo devet dana kasnije zbog njegovih problema sa drogom i alkoholom. No, uspjeli su da se pomire i ostanu u braku četiri godine, a zajedno imaju sina Ilajdžu.

Šer je oduvijek privlačila pažnju medija zbog svog fizičkog izgleda. Novinari su je čak nazvali i "poster djevojkom plastične hirurgije", iako je ona demantovala većinu glasina u vezi sa estetskim operacijama.

ser1

Foto: AP / Andre Penner

"Imam istu guzu cijelog svog života, nikad je nisam "podizala". Niti sam ikad vadila rebra", izjavila je pjevačica jednom prilikom.

(Stil)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.