Bijonse i Džej Zi se razvode?
Bijonse i Džej Zi

Američki tabloidi

Bijonse i Džej Zi se razvode?

Američki tabloidi pišu da se zlatni muzički par razvodi.

Ovo nije prvi put da se piše da se ovo dvoje muzičara razvodi. Ovoga puta, navodno su papiri za rastavu već spremni i idu na sud. 

"Već neko vrijeme im ne ide. Stalno se svađaju", kaže izvor za američke medije i dodaje, "Bijonse je ta koja traži razvod." 

Takođe se navodi da pjevačica godinama "guta svoj ponos" zbog ćerkice Blu Ajvi, jer ne želi da malena odrasta bez oca, ali više ne može da izdrži. 

Podsjetimo se da su njihove prve trzavice došle do javnosti kada je Solanž fizički nasrnula na Džej Zija zbog sestre. Povod za svađu, tuču, je bio taj što Solanž više nije mogla da gleda sestru Bijonse kako sjedi kod kuće i trpi Zijeve izlaske, bančenja i sve što ide uz to.

(Superžena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.