Antonio Banderas pokazao novu djevojku! (FOTO)
Antonio Banderas i Nikol Kimpel

Kanski festival

Antonio Banderas pokazao novu djevojku! (FOTO)

Španski glumac Antonio Banderas pojavio se na 68. Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu s novom djevojkom Nikol Kimpel, prvi put od kada se razveo prošle godine od glumice Melani Grifit, prenose danas lokalni mediji u Francuskoj. Banderas (54) bio je na Kanskom festivalu da predstavi film "Sicario" (Plaćeni ubica) francusko-kanadskog reditelja Denija Vilneva u konkurenciji za Zlatnu palmu.

Antonio Banderas sa novom devojkom Foto: Profimedia

Lokalni mediji su naveli da se Banderas ponašao kao prava zaljubljena osoba u prisustvu Nikol Kimpel, Holanđanke koja se bavi finansijama.

Banderas i Nikol Kempel u aprilu su saopštili da su u vezi a upoznali su se prošle godine na Kanskom festivalu.

Glumac se prošle godine razveo od Melani Grifit poslije 18 godina braka. Imaju ćerku Stelu Banderas.

Tokom proteklih godina Banderas je svoj glas je pozajmljivao likovima u animiranim filmovima i igrao vodeće uloge u filmovima Pedra Almodovara "Koža u kojoj živim" i "Toliko sam uzbuđen".
(Beta)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.