Princeza Šarlot drži porodicu budnom tokom noći
Princeza dobila i poklon

Princ Vilijam otkrio detalje

Princeza Šarlot drži porodicu budnom tokom noći

Britanski princ Vilijam je bio u posjeti ženskoj fudbalskoj reprezentaciji u Nacionalnom centru, i tom prilikom otkrio kako je u domu kraljevske porodice nakon rođenja princeze Šarlot.

Vilijam je rekao da su mu noći od rođenja kćerke bez sna. 

sarlot

“Rekao nam je kako mnogo uživa u očinstvu i otkrio kako ih princeza Šarlota zaista drži budnima noću. Vilijam je djevojkama otkrio i da je princ Džordž veoma živahan i da nikada ne staje”, otkrila je Stef Hugton, kapiten pomenute fudbalske ekipe za “Pipl”.

(Vijesti.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.