Tužna ljubavna istorija Dženifer Aniston
Dženifer Aniston

Žena zvana maler

Tužna ljubavna istorija Dženifer Aniston

Najpopularnija holivudska "usjedelica" ponovo je solo. Kako budete čitali tekst, na momente ćete pomisliti da Dženifer Aniston može da ima kojeg god poželi momka. Ako je to i istina, ali jedno je sigurno - nema “ono nešto” što bi ih zadržalo duže pored nje.

Od početka veze sa glumcem Džastinom Teruom, te 2011. godine, oboje su cvjetali. Međutim, samo godinu dana kasnije osvanula je vijest da među njima ipak postoje mnoge trzavice. Uprkos tome, njih dvoje su "gugutali" na javnim događajima, a spekulisalo se i da je Dženifer trudna sa Džastinom. Sve je palo u vodu kad je juče osvanula vijest da su definitivno stavili tačku na svoju ljubav.

No, kad pogledate sve njene ljubavne brodolome, ovo je izgleda samo još jedan dokaz da glumica koja mami uzdahe muškaraca širom svijeta - baš nema sreće u ljubavi. Od kako je postala poznata javnosti, više puta se u novinama pojavljivala kao ostavljena žena, nego kao glumica koja je zasjenila nekom ulogom.

Na početku javnog života Dženifer su povezivali sa pjevačem grupe “Counting Crows” Adamom Duricem još davne 1995. godine. Ipak, njihov ljubav nije dugo trajala, a jedino što ih je kasnije povezivalo je Kortni Koks koja se kasnije zabavljala sa Adamom, a Dženifer postala njena prijateljica u seriji “Prijatelji”.

Nakon tog raskida, je glumica uplovila u novu ljubavnu priču. Tri godine je uživala pažnju glumca Tejta Donovana sa kojim se vjerila. Ipak, prsten je nosila svega nekoliko mjeseci i još jednom okačila titulu ostavljene žene.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.