Vlada Stanojević dobio zamjenu
Vlada Stanojević

Stiže novi voditelj

Vlada Stanojević dobio zamjenu

Nakon skandala koji ga je zadesio, Vladimir Stanojević je prestao da se pojavuljuje na malim ekranima.

Ali čelnici ružičaste televzije ne žele da zbog toga prekinu snimanje i više nego uspješne emisije, te su donijeli odluku da na mjesto pomenutog voditelja postave nekog sasvim drugog.

Naime, riječ je o manekenu Relji Mišiću, sa kojim su trenutno u pregovorima, jer kako kažu, njihova televizija je uvijek za saradnju sa mladim i ambicioznim ljudima, baš kakav je i Relja.

Mladi Mišić je postao poznat javnosti zbog navodne ljubavne afere sa Stanijom Dobrojević, koja mu je, kako se tada pisalo, uništila karijeru. Pričalo se i da Relja ulazi na Farmu, međutim, od tog angažmana nije bilo ništa.

Nina Radulović Lečić će i dalje će ostati na svom poslovnom zadatku u Bravo Show-u, ali ovoga puta sa novim kolegom, prenosi Stil portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.