Severina čeka bebu?
Igor i Severina

Ispunjenje želje?

Severina čeka bebu?

Severina i Igor Kojić ne kriju svoju ljubav, a koliko je njihova veza ozbiljna potvrđuje činjenica da se njen momak seli u Zagreb kako bi bio bliži svojoj dragoj.

Nedavno su hrvatski mediji prenijeli da bi Splićanka željela da po drugi put postane majka, a pojavile su se sumnje da je njena želja ostvarena.

Naime, ona je zaintrigirala pratioce kada je na Instagramu objavila fotografiju uz koju je napisala komentar "Želja mog života ispunjena".

Severina je priželjkivala trudnoću, pa tako može samo da se pretpostavi da je možda o tome riječ. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.