Dragan Nikolić se opravlja: Glumac stao na noge!
Dragan Nikolić

Stanje stabilno

Dragan Nikolić se opravlja: Glumac stao na noge!

Legenda srpske pozorišne scene i platna, Dragan Nikolić, oporavlja se nakon problema koje je imao sa plućima. Zahvaljujući ljekarima, glumac se osjeća mnogo bolje, pa čak i sam ustaje!

Uz glumca je sve vrijeme supruga Milena Dravić. Porodicu i prijatelje Dragana Nikolića užasno su uznemirile vijesti koje su se u medijima pojavile o njegovom zdravstvenom stanju prethodnih dana. Profesor doktor Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije, potvrdio je to i rekao:

''Stanje pacijenta je stabilno, on se oporavlja, ustaje. Dobija sve što mu je neophodno za oporavak. Apelujem na sve medije da se ne pišu senzacionalistički tekstovi o zdravstvenom stanju glumca jer to pogađa i uznemirava porodicu i njegove prijatelje. Ja kao direktor KCS-a, a pošto se radi o javnoj ličnosti, zbog čega je interes javnosti veliki, mogu samo da kažem ono što već jesam - da se pacijent oporavlja'', kaže doktor Ristić.

Dragan Nikolić je prije tri dana primljen na Pulmologiju Kliničkog centra Srbije sa temperaturom od 40 stepeni, bez daha u pokreta ruku i nogu. Ljekari su odmah počeli da se bore za njegov život, priključili su ga na respirator i dali mu terapiju, nakon čega je temperatura počela da pada. Nakon nekoliko sati, skinuli su ga s aparata za disanje i čitav tim ljekara je odahnuo kada je shvatio da Gagina pluća samostalno uvlače vazduh.

(Kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.