Oženio se Marko Bulat (FOTO)
Marko Bulat i Marija Nikolić

Čestitamo

Oženio se Marko Bulat (FOTO)

Marko Bulat juče je po drugi put izgovorio sudbonosno „da“, i to svojoj djevojci Mariji Nikolić. Oko 15 časova, pjevač je sa mladom stigao na jedan beogradski splav, gdje je održana ceremonija i veselje. Iako je padala kiša, mladenci nisu skidali osmjeh sa lica, srećni jer je došao dan kada će krunisati svoju ljubav.

U jednom momentu su Marko i Marija izašli iz restorana kako bi pozirali okupljenim fotografima.


- Nisam dobio dijete u prvom braku, ako ga ne dobijem ni u ovom drugom, da znate da se ženim i treći put - našalio se Marko sa novinarima, a zatim poljubio gospođu Bulat.

Sa zvanicama se veselili do kasno u noć

Sa zvanicama se veselili do kasno u noć | Foto: Rajko Ristić


Njih dvoje obavili su samo opštinsko vjenčanje, jer je Marko još u crkvenom braku sa prvom suprugom, zbog čega su bili spriječeni da obave ceremoniju i pred bogom. Kako saznajemo, čim Crkva poništi prvi brak, Bulat i Nikolićeva će obaviti i taj svečani čin.

Mladenci su upriličili žurku za oko 200 gostiju, među kojima nije bilo pjevačevih kolega. Zabava je trajala do ranih jutarnjih časova, a mikrofona se latio i Marko, koji je svojoj supruzi posvetio nekoliko pjesama.
 
Izvor: Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.