Djevojka  Hju Granta bez gaća na Rolan Garosu!
Ana Elizabet Eberstajn i Hju Grant

Luftiranje bez blama

Djevojka Hju Granta bez gaća na Rolan Garosu!

Švedska voditeljka Ana Elizabet Eberstajn, djevojka britanskog glumca Hjua Granta, pokazala je da nema blama, nakon što se na Rolan Garosu pojavila bez donjeg veša, piše Alo portal.
Par je sa velikom pažnjom ispratio meč u nedjelju, a Šveđanka je bez problema nekoliko puta širila i prekrštala noge, a nedostatak donjeg veša na njoj nije promakao uvijek budnim fotoreporterima.

Ana Elizabet Eberstajn

Potom je Šveđanka raširila noge | Foto: Profimedia

Šveđanka je nosila usku bijelu haljinu i velike naočare za sunce, a u jednom trenutku kao da je nešto izgubila, tj. da joj je nešto ispalo zbog čega su oboje ustali sa svojih mjesta i tražili nešto po podu. Ana je Hjuu rodila sina u septembru 2012. Glumac ima ukupno troje djece.

Ana Elizabet Eberstajn Hju Grant

U Švedskoj je još hladno pa nije stigla da se depilira | Foto: Profimedia

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.