Lepa Lukić: Htjela sam da se objesim u štali!
Lepa Lukić

Šokantna ispovijest pjevačice

Lepa Lukić: Htjela sam da se objesim u štali!

Lepa Lukić je dva mjeseca boravila u rijalitiju "Parovi" i tom prilikom nekoliko puta otvorila dušu pred kamerama.

Nakon što je ispričala šta je cilj njenog ulaska u ovakve televizijske programe, pjevačica je još jednom šokirala javnost.

Naime, Lepa Lukić se prisjetila svog tinejdžerskog doba i trenutka kada je htjela da se objesi zbog ljubavi.

"On je bio iz bogate porodice a moji su bili siromašni. Majka je branila, pa šta se oni prave važni ako su bogati, ne dam ni ja da se ti sa njima viđaš. Tada sam imala 16 godina i mi smo se tako krijući viđali. Jedan dan sam plakala i rekla mami da ću da se objesim u štali", rekla je pjevačica, a prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.