Đuza hitno prebačen u bolnicu
Vlastimir Đuza Stojiljković

Zbog infekcije

Đuza hitno prebačen u bolnicu

Slavni glumac Vlastimir Đuza Stojiljković (85) nedavno je hitno prebačen iz Doma za stara lica „Lug“ na Kliniku za infektivne i tropske bolesti zbog infekcije koju je dobio još tokom liječenja u rehabilitacionom centru u Sokobanjskoj.

Nezaboravni Roćko iz serije „Pozorište u kući“ poslije moždanog udara, koji je imao u oktobru 2014, dobio je i zarazu.

- Vlastimir je još u Sokobanjskoj dobio infekciju, koju su ljekari otkrili nedavno, dok se oporavljao u Domu za stara lica. Na Infektivnoj klinici zaista vode računa o njemu,  odmah su ga stavili u boks. To su bakterije koje se javljaju u bolnici, a najbolji ljekari su mi rekli da dobija terapiju koja će brzo djelovati. Vratiće ga u „Lug“ kad sve bude pod kontrolom. Dosta je izgubio na kilaži, stalno gleda u mršave ruke. Organizam mu nije u zavidnom stanju zbog  godina i dugog ležanja - rekla je za Kurir Ðuzina supruga Dušanka.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.