Džoniju Depu prijeti 10 godina zatvora!
Džoni Dep

Prekršio stroge zakone

Džoniju Depu prijeti 10 godina zatvora!

Da u nekim zemljama nema povlastica i gledanja kroz prste poznatim zvijezdama kada je riječ o zakonima, pokazalo se na primjeru glumca Džonija Depa, piše Stil.

Naime, on je prethodnog mjeseca u tajnosti prenio svoje pse privatnim avionom iz Amerike u Kvinslend u Australiji, što zakoni ove zemlje strogo zabranjuju.

Prema navodima australijskih medija, holivudski glumac mogao bi da završi u zatvoru na čak 10 godina, a ukoliko bude imao sreće, moći će da plati novčanu kaznu u iznosu od 240.000 eura.

Inače, kada se incident dogodio, predstavnici vlasti posjetili su Džonija Depa u kući u kojoj je odsjeo i zaprijetili da će uspavati njegove pse ukoliko ih smjesta ne vrati u Sjedinjene Države, što je izazvalo bijes i polemiku preko interneta širom svijeta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.