Ovo je posljednja fotka Merilin Monro (FOTO)
Merilin Monro

Tri nedjelje prije smrti

Ovo je posljednja fotka Merilin Monro (FOTO)

Na fotografijama je lijepa kao boginja, nasmijana i srećna. I to je posljednje fotografisanje u životu holivudske dive Merilin Monro.

Fotke je uradio fotograf holivudskih zvijezda i njen veliki prijatelj Džordž Beris 13. jula 1962. godine, piše Splash koji je fotografije i objavio.

Samo tri nedjelje nakon igranja i fotografisanja na plaži Merilin je pronađena mrtva u svom stanu u Los Anđelesu. Imala je tada svega 36 godina.

osmeh na usnama krije tugu / foto: splashOsmjeh na usnama krije tugu / Foto: Splash

Dvadeset pet godina nakon što su nastale, fotografije će se naći na aukciji u Londonu sa početnom cijenom od oko 1 500 dolara.

Fotograf Beris izjavio je za „New York Daily News“ da je posljednja fotografija koju je on uradio sa Merilin upravo ona na kojoj je ogrnuta ćebetom nakon što se bezbrižno igrala u okeanu.

tragična zvezda / foto: splashTragična zvijezda / Foto: Splash

"Napućila se i rekla: "Ovo je samo za tebe, Džordže", i poslala mi poljubac. To je posljednja fotografija Merilin koju sam uradio", izjavio je Džordž.​

poslednja fotka holivudske dive foto: splashPosljednja fotka holivudske dive/ Foto: Splash
Izvor: Prva.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.