Milica Pavlović opljačkana nakon nastupa u Budvi!
Milica Pavlović

Ukrali joj 2.000 eura

Milica Pavlović opljačkana nakon nastupa u Budvi!

Milica Pavlović ostala bez 2.000 eura.

Pjevačica Milica Pavlović doživjela je ogromnu neprijatnost tokom nedavnog boravka u Crnoj Gori.

Milica je nastupala u Budvi, i kada je krenula na aerodrom, pozvala je taksi. Po završetku vožnje, izašla je iz automobila, a nepoznati mladići su iskoristili trenutak njene nepažnje i ukrali joj novčanik u kojem se nalazilo oko 2.000 eura, piše Mondo.

"Istina je. Iskreno, u prvi mah sam se iznervirala, a kasnije sam shvatila da to nije vrijedno mojih živaca, jer ne mogu da vratim izgubljeno", potvrdila je Milica za "Stars".

Atraktivna pjevačica je dodala da je sreća u nesreći činjenica da su joj makar dokumenta bila u džepu, pa ne mora da ih mijenja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.