Šta će Severina na Titovim fotkama? (FOTO)
Severina i Tito

Pjevačica inspirisana istorijom

Šta će Severina na Titovim fotkama? (FOTO)

Severina je 25. maja bila inspirisana istorijom, to jest Titovim likom i djelom.

Na svom Instagramu hrvatska pjevačica je objavila nekoliko fotomontaža na kojima pozira sa Josipom Brozom Titom. Na jednoj Seve "glumi" britansku kraljicu Elizabetu koja s Titom sjedi u Bakingemskoj palati. "Nakon posjeta predsjedniku Carteru, Tito je iz Amerike doputovao u Buckingamsku palatu, gdje ga je ugostila kraljica Elizabeta.... Koja je za njega imala vremena...", piše pored fotomontaže.

seve

Na drugoj je navodno Džeki Kenedi. Pored ove fotke piše: "Je l' to #chanel?" - upita Jovanka Jackie, dok su Tito i Kennedy, koji ga je srdačno primio u Americi, pozirali fotografima... Te fotografije se nalaze u brojnim povijesnim knjigama. Čak i na Internetu. Te iste fotografije krase zidove gotovo svih svjetskih državnika pa čak i hrvatskih predsjednika. "Ne.", - odgovori Jackie. "Kostim je #escada, torba #dior, cipele #burakuyan. Ali oprosti što govorim kroz zube i ne obraćam se, snimaju me fotografi... Poziram."

seve1
Na trećoj pozira na balkonu Bijele kuće. "Budući da se u Bijeloj kući nije smjelo pušiti, Pat, Richard i Tito potjerani su na balkon, s kojeg su (s manje i više oduševljenja) mahali slučajnim prolaznicima", napisala je Severina.

seve2
Seve je bila Titova pionirka, s obzirom da ima 43 godine, a da li je ovo ironično prisjećanje, samo šala ili nostalgija... pa, kako vam drago.

Izvor: 24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.