Stanija ne zna ko je Saša Kovačević, a pojavljuje mu se u spotu! (VIDEO)
Stanija

Zaboravna

Stanija ne zna ko je Saša Kovačević, a pojavljuje mu se u spotu! (VIDEO)

Stanija Dobrojević bila je gošća Siniše Medića u emisiji "Press pretres" na "Grand narodnoj televiziji" gdje je odgovarala na njegova škakljiva pitanja, prenosi Alo.

Najzanimljiviji momenat je bio onaj kada je na pitanje šta bi poklonila pjevaču Saši Kovačeviću na svadbi starleta odgovorila da ga ne poznaje.
 

- Ja stvarno ne znam ko je Saša Kovačević. O kome se radi? Jao, sad sam se sjetila kad sam mu vidjela sliku u novinama. Saša što pjeva "Idemo do mene"? Pa ja sam mu bila u spotu. Jao, koji blam - rekla je Stanija, a onda pokušala da ublaži neprijatnu situaciju:

- Njemu i njegovoj djevojci bih poklonila nešto za buduće dijete. Nadam se da sam sada ublažila blam - bila je iskrena Dobrojevićeva.

Stanija se pojavljuje u duetskoj pjesmi Saše Kovačevića i Nikoline Pišek "Idemo do mene"

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.