Dado Polumenta ispalio
Dado Polumenta

Neprofesionalan

Dado Polumenta ispalio "Parove"

Dado Polumenta trebao je u subotu da nastupi na žurci u „Parovima“, ali se nije pojavio, niti je nekog obavijestio o tome. Njegovo ispaljivanje iznerviralo je ukućane, koji su po pjevaču osuli drvlje i kamenje.

- To je neprofesionalizam. Sramota je što je obećao, a nije se pojavio - kritikovala je Saška Karan kolegu.

Isto mišljenje imala je i Zorica Marković.
- To je baš ružno. On je sam zvao produkciju da uđe i da pjeva, jer zna koliko se ovaj šou gleda. I da tako ispali u posljednji čas. To je bezobrazno - rekla je Zorica.

Šavija je takođe bila razočarana Polumentinim potezom.

- Sam je tražio da uđe kako bi našao neku tezgu, a čujem da mu u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje. To što se nije pojavio samo govori o njemu kakav je čovjek. Mi smo se lijepo proveli i bez njega, a on je još jednom pokazao zašto gazde diskoteka ne treba da ga zovu na nastupe - rekla je Nataša.

Redakcija portala Kurir je pozvala Dadu, ali se on nije oglašavao do zaključenja broja.

(Kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.