Pobjednik Evrosonga ženi Bosanku
Mans Selmerlov

Zbog ljubavi naučio srpski jezik

Pobjednik Evrosonga ženi Bosanku

Švedski pjevač Mans Selmerlov, ovogodišnji pobjednik Evrovizije, posjetio je Beograd 17. maja, kada je u intervjuu za "Blic" izjavio kako je zbog ljubavi naučio srpski jezik.

Selmerlov je demonstrirao svoje znanje srpskog jezika izgovorivši nekoliko rečenica, a na znanju može da zahvali djevojci iz Bosne.

Ovu informaciju je potvrdila i  Bojana Stamenov, srpska predstavnica ovogodišnejg izbora za pjesmu Evrovizije. Bojana je rekla da će mu pjevati na svadbi Mansa, i da ju je pjevač lično pozvao.

- Mans se ženi. Naravno da ću mu pjevati. Moram da vam otkrijem da se on zabavlja s djevojkom iz Bosne. Nisam stigla više da ga ispitam, ali je neka vatrena crnka. Zna Šveđanin šta je dobro i kakve su Bosanke i, eto, ima malo naše pobjede na Evroviziji - izjavila je Bojana Stamenov za "Kurir".

Mans Selmerlov je rođen 13. juna 1986. godine i najpoznatiji je po učešću u šouu "Idol" 2005. godine, gdje je zauzeo peto mjesto, pobijedi u prvoj sezoni šoua "Let's Dance", ali i po pjesmi iz 2007. godine "Cara Mia" kojom se prestavio na "Melodifestivalen" iste godine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.