Dona Ares: Konačno mi raste kosa! (FOTO)
Dona Ares

Oporavlja se

Dona Ares: Konačno mi raste kosa! (FOTO)

Dona Ares, jedna od najhrabrijih pjevačica u našem regionu, koja se sa osmjehom na licu bori sa opakom bolešću, pohvalila se kako joj je poslije dužeg vremena konačno porasla kosa.

Azra Kolaković, koja otvoreno priča o svojoj bolesti, prije nekoliko dana okačila je fotografiju iz automobila u trenutku kada je krenula na hemioterapiju i tom prilikom se našalila da nije stigla da sredi frizuru.

"Gdje sam to krenula, a nisam se zalizala! Gdje ću bez frizure, imam malu, malenu kosicu, rijetku, ali slatku, od par milimetara. Danas izložba, pa hemioterapija", napisala je pjevačica ispod fotografije.

dona1

Podsjećanja radi, bosanska pjevačica oboljela je prije skoro godinu dana od karcinoma. U početku je dugo boravila u bolnici, a kako joj je terapija pomogla, puštena je na kućno liječenje. Napisala je i novu pjesmu, koju planira i da snimi u skorije vrijeme, prenosi Stil portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.