Ceca stigla u Crnu Goru, dočekala je baka sa Cetinja!
Ceca

Doputovala sinoć

Ceca stigla u Crnu Goru, dočekala je baka sa Cetinja!

Srpska folk zvijezda doputovala je oko 20 sati na Tivatski aerodrom u pratnji menadžera Sretena Radovića i frizerke Svetlane Bucke Bubanje.

Uprkos polučasovnom kašnjenju Ceca je na aerodromu vidno raspoložena strpljivo pozirala fotoreporterima i okupljenim fanovima.

Među obožavaocima slavne pjevačice bila je i baka Vukosava Nikolić sa Cetinja koja važi za Cecinog najstarijeg fana. On, nažalost, neće ispratiti koncert u Podgorici u subotu, zbog zdravstvenih razloga, piše Dan.

“Došla sam samo da bih vidjela moju ljepoticu. Od kćerke, zeta i nje nema mi milijeg na svijetu. Kad je vidim na televiziji ja se topim od radosti. Znam sve njene pjesme, a pjesma „Lepi grome moj” mi je omiljena. Neću biti na koncertu u subotu iz zdravstveih razloga, a rado bih došla, da uživam kao na Top hilu u Budvi prošlog ljeta”, kazala je za Dan Vukosava Nikolić.


Podgorički dnevnik navodi da je pjevačica najavila moguća iznenađenja kada je riječ o repertoaru.

“Imala bih toliko toga da pričam o koncertu, ali neka dosta toga ostane iznenađenje. Svi koji su bili na mom koncertu znaju šta ih očekuje, sjajan provod i odlična muzika. Moji koncerti nisu poznati po nekom šou programu već odličnim tehničkim uslovima i sjajnoj emociji”, izjavila je Ceca za Dan.

Ona je ponovila da se raduje koncertu u Podgorici poslije pauze od 25 godina.

“Prošlo je dosta od kad nisam nastupila u Podgorici, i mnogo se radujem iskreno da vam kažem. Drago mi je što nas vrijeme služi, nadam se da će nas i u subotu poslužiti. Došla sam dva dana ranije, volim da dođem ovdje, dobro se osjećam. Želim da kažem svima onima koji žele da dođu na moj koncert da će se dobro provesti, da će biti mnogo muzike. Tu su i moje kolege iz Leksington benda, tako da ćemo svi uživati”, kazala je Ceca po slijetanju na aerodrom.

Na pitanje da li je svjesna koliko je vole u Crnoj Gori Ceca je uzvratila kontrapitanjem:

“A jesu li oni svjesni koliko ja njih volim? Naravno da sam svjesna i to mi jako znači”.

Ona je dodala da je san svakog izvođača da njegove pjesme na nastupima rado pjevaju i brojne kolege.

“To je ogroman faktor sreće, ulažemo veliki rad i trud, i ne snimamo ništa samo da bi se pojavili eto tako u medijima. Zaista se mnogo iscrpno radi na svim tim pjesmama da bi one opstale u stvari, prvenstveno zaživjele. Drago mi je zbog toga što ste rekli, meni imponuje kad moje kolege pjevaju moje pjesme, to je definitivno san svakog izvođača”, prokomentarisala je Ceca.

Pjevačica je dodala da se dobrih pjesama i publike se još nije zasitila.

“To je moj izbor, kao što se vi bavite vašim poslom, uživate u njemu, tako se i ja bavim svojim poslom i apsolutno uživam u njemu”, zaključila je Ceca.

(Mondo.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.