Kralj Instagrama o Svetom Stefanu: ''Previše je lijepo da bi već otišao''
Dan Bilzerijan na svoj način uziva u Budvi

Neće kući

Kralj Instagrama o Svetom Stefanu: ''Previše je lijepo da bi već otišao''

Bahati milioner Dan Bilzerijan koji trenutno boravi na Svetom Stefanu odlučio je da produži svoj boravak jer mu se ne ide kući.

Naime, kralj Instagrama je objavio fotografiju Svetog Stefana i uopisu napisao da će svoj boravak produžiti za još nedelju dana jer je „previše lijepo da bi već otišao“.

Dan je juče “zapalio“ Instagram snimkom na kome se vidi kako skače sa jako velike visine u more. Doduše, budući da je četiri godine bio u Američkim fokama pretpostavljamo da za njega ovo nije neki izazov.

denbilzeriansvetistefan

Ipak, morske ljepote su čini se uspjele da smire Dana koji želi još nedelju dana ostane i uživa u njima.

 

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.