Ovako Jelena Đoković izgleda bez šminke (FOTO)
Jelena Đoković

Ovo je njeno pravo lice

Ovako Jelena Đoković izgleda bez šminke (FOTO)

Jelena Đoković nije skidala pogled s teniskog terena, pomno prateći polufinalni teniski meč između svog supruga Novaka i Endija Mareja, na Roland Garosu, prenosi Stil.

Foto: Reuters/ Pascal Rossignol

 

Foto: Reuters/ Pascal Rossignol

 

Na pariskim tribinama plenila je pažnju u pravom ljetnjem izdanju - Jelena je za ovu priliku obukla bijelu haljinu ukrašenu sitnim printom Ajfelovog tornja, koju je iskombinovala sa bijelim šeširom kojim se štitila od sunca.

Iako na licu nije imala nimalo šminke, posjetioci turnira i brojni mediji nisu mogli da skrenu poglede s lijepe mame, koja je pažljivo pratila svaki poen.

 

Foto: Profimedia

 

Foto: Profimedia

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.