Živi Ken preminuo od upale pluća
(Foto: Instagram)

Na operacije potrošio 50.000 dolara

Živi Ken preminuo od upale pluća

Kelso Santebanjes (20), brazilski model kojeg je cio svijet znao kao "Živi Ken", preminuo je od upale pluća. Prije pet mjeseci dijagnostikovana mu je leukemija.

Ovaj maneken je na plastične operacije potoršio 50.000 dolara, sa ciljem da što više liči na slavnu mušku lutku. Kada je postigao izgled koji želi, svoja pojavljivanja je naplaćivao 15.000 dolara. Imao je i svoju liniju lutaka po imenu "Kelso".

U januaru je ovaj nesrećni mladić izjavio da počinje nov životni ciklus i da prestaje sa plastičnim operacijama, "Nije mi to bitno. Sad mi je bitno da sam zdrav i za to ću se boriti".

Njegov otac, Selija Borges izjavio je da je se njegovom sinu sve "srušilo" kada je krenuo da ostvaruje svoje snove, "Kad je počeo da ostvaruje svoje snove, otkrio je da je bolestan i snovi su mu prekinuti. Imao je planove, ali Bog je imao drugačije", prenosi Super žena.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.