Lejdi Gaga uživa na Zlatiboru (FOTO)
Lejdi Gaga sa vjerenikom na Zlatiboru

Prirodna i neposredna

Lejdi Gaga uživa na Zlatiboru (FOTO)

Svjetska zvijezda koja već šest dana boravi u Srbiji, nakon Beograda je otputovala na Taru, a potom na Zlatibor gdje se zadržala jednu noć.

Pjevačica je sa svojim asistentima i obezbjeđenjem iznajmila sedam luksuznih apartmana u jednom hotelu na Zlatiboru, a da joj vazduh i atmosfera i te kako prijaju, svjedoče i fotografije koje ekskluzivno predstavlja Blic, a nastale su tokom šetnje sa Telorom, koji je samo zbog svoje drage nakratko napustio Taru i došao do Zlatibora.

lejdigaga1

Iako je u Beogradu bila najčešći gost ludih žurki i dobrih restorana, pjevačica je odlučila da poslednje sate u Srbiji provede na zdrav način, te se jutros uputila u obližnji restoran kako bi doručkovala sa vjerenikom koji u našoj zemlji boravi zbog snimanja filma "Šuma".

Golupčići su se smjestili u baštici, jeli, a potom i podjelili autograme fanovima koji su bili šokirani koliko je Gaga prirodna i neposredna.

Gaga se potom uputila nazad u Beograd, tačnije na aerodrom, odakle će letjeti za London, budući da već sutra ima zakazan koncert. Tejlor ostaje na Tari kako bi završio snimanje filma, piše Blic.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.