Mister Bin prodao auto za 11 miliona eura! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Opario se

Mister Bin prodao auto za 11 miliona eura! (FOTO)

Glumac Rovan Etkinson, već decenijama najpoznatiji kao “Mister Bin” i “Crna guja”, prodao je svoj sportski automobil “Meklaren F1″ za impozantnih osam miliona funti, odnosno nešto manje od 11 miliona eura!

Ovo se smatra jednom od najvećih transakcija na tržištu automobila u Velikoj Britaniji, pogotovo ako se uzme u obzir da ga je Etkinson dva puta – pošteno slupao, i to 1999. i 20011.

Komičar je auto pazario 1997. godine za “siću” – iz džepa je morao da izvadi 640.000 funti, što je sada oko 880.000 eura.

Nije se previše Etkinson vozao u automobilu od kog se, za pozamašnu svotu novca, oprostio. Prešao je sa njim tek oko 41.000 milja.

Nije to ni čudo, s obzirom da slavni glumac, strastveni ljubitelj automobila, ima u svom voznom parku čak još šest skupocjenih “četvorotočkaša“.

Printksrin: Youtube/BBC

Printksrin: Youtube/BBC

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.