Šaulići grade novo porodično gnijezdo od milion eura (FOTO)
Šaban i Gordana Šaulić

Na Dedinju

Šaulići grade novo porodično gnijezdo od milion eura (FOTO)

Pjevač Šaban Šaulić i njegova supruga Gordana prije godinu dana počeli su da grade vilu na Dedinju koja je sada u završnoj fazi, a za ovo zadovoljstvo iskeširali su oko milion eura. Naime, porodica Šaulić riješila je da se preseli iz stana u kojem živi na Vračaru, u novu kuću, koja ima oko 600 metara kvadratnih, prenosi Stil.

Majstori svakodnevno rade i za nekih mjesec dana kuća će biti potpuno namještena. Ostalo je još da se postavi nova kapija, da se okreče sve sobe i ubaci namještaj koji su naručili iz inostranstva. Za novu kuću dali su milion eura, plus što su na desetine hiljada eura platili namještaj koji je dizajniran po Gocinoj želji. U vili će živjeti Šaban i Goca, a Mihajlo će malo biti tu, a malo u stanu koji su mu kupili roditelji prije nekoliko godina.

Imaju veliko dvorište u kom se sada kopa bazen, a iza kuće izgrađena je i fontana, kao i veliki ljetnjikovac. Inače, vila se nalazi u najelitnijem dijelu Dedinja, koji godinama važi za jako miran kraj, što je porodici Šaulić jako bitno - ispričao je izvor blizak kralju narodne muzike.

Majstori i dalje vrijedno rade u dvorištu, ali nisu željeli da pričaju za medije, kao i niko iz porodice Šaulić.

vila

Foto: Kurir / Nebojša Mandić

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.