Igor Kojić pristaje na sve samo da Severina Vučković kaže „da“!
Igor Kojić i Severina Vučković

Slijep od ljubavi

Igor Kojić pristaje na sve samo da Severina Vučković kaže „da“!

Preselio se u Hrvatsku, prihvatio njenog sina kao svog, upoznao je s roditeljima, istetovirao prvo slovo njenog imena, odlučio da se ženi. Po njenim pravilima, razumije se.

Igor Kojić (28) ispunjava sve želje svoje voljene Severine Vučković (43). Poučen iskustvima njegovih prethodnika, koji su je vjerili ali je nikada nisu odveli pred oltar, Kebin mali je odlučan u namjeri da ode korak dalje. I apsolutno mu ništa ne predstavlja prepreku.

- Igor je toliko zaljubljen u Severinu da ne vidi dalje od nosa. Sve što ona poželi on ispunjava. Zvijezde s neba bi joj skinuo, samo da zauvijek bude s njom - ispričao je za „Blic“ Kojićev prijatelj, koji kaže da su Seve i Igor već razgovarali o svadbi i da je, budući da nisu iste vjere, on spreman na venčanje u katoličkoj crkvi.

- Htio je i vjeru da promijeni zbog Severine, ali za tim neće biti potrebe pošto to nije uslov ni kod katolika ni kod pravoslavaca. Ipak, venčanje će se desiti u katoličkoj crkvi gdje je pjevačica krstila sina Aleksandra. Da nema djece, odnosno da njen sin nije kršten kao katolik, mogli bi da se venčaju i u pravoslavnoj crkvi. Naravno, Severina bi na to morala da pristane, a to teško da bi se ikada desilo - kaže naš izvor.

Kako je naveo, roditelji Kojića podržavaju u svemu, pa i u tome. Njima je sreća djece na prvom mjestu, a budući da je Igor pored Seve srećniji nego ikada do sada i oni su zadovoljni.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.