Evo kako je Bastijan ponovo iskazao ljubav prema Ani! (FOTO)
Ana i Bastijan

Saznajte

Evo kako je Bastijan ponovo iskazao ljubav prema Ani! (FOTO)

Fudbaler svjetskog renomea Bastijan Švajnštajger i dečko najbolje teniserke Ane Ivanović, bez svoje ljepše polovine, to jest nečega što ga na nju podsjeća ni ne trči! Naime, na posljednjem treningu njemačke reprezentacije, koja je aktuelni svjetski šampion, pojavio se u uobičajenoj sportskoj opremi, ali u kopačkama sponzora na kojima je natpis "dušo".

Na njima se, pored nadimka kojim oslovljava Anu, nalazi i zastava Srbije i datum početka njihove veze 31. 7. A isto je uradio i početkom godine, samo na kopačkama u kojima je nastupao za klub Bajern.

Ovo je još jedan u nizu dokaza da ljubav između njemačkog 31-godišnjeg veziste i 28-godišnje lijepe i uspješne brinete cvjeta.

Iako je važio za uzdržanog fudbalera koji ne pokazuje previše emocija na terenu i u javnosti, Bastijan je nedavno pozitivno iznenadio domaću javnost, dok je strepio i radovao se sa tribina podržavajući Anu na Rolan Garosu,  prenose Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.