Severina Kebu nazvala dedom! (VIDEO)
Severina i Igor

Pjevačica trudna?

Severina Kebu nazvala dedom! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je gostovao kod Ognjena Amidžića i specijalno za tu priliku voditelj mu je priredio iznenađenje.

U jednom momentu, Ognjenov broj je pozvao Igor koji je proćaskao sa omiljenim voditeljem. Kada se Keba javio na telefon, iznenađenje je moglo da počne - odgovorila mu je Seve, koja mu se obratila rIJečima:

- Dobro veče deda, samo da te čujem. Imaš najbolji stajling i najzgodniji si u studiju. HtJela sam da te pitam gdJe si stavio ono kinder jaje?

Svi u studiju su ostali šokirani, a Keba je objasnio o čemu se radi. Otkrio je da je jednom malom, divnom stvorenju, misleći na Severininog sina, poklonio kinder jaje.

Izvor: Blic

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.