Milan  bijesan na Severinu jer
Severina sa bivšim vjerenikom Milanom

Bivši vjerenik

Milan bijesan na Severinu jer "mali Keba" glumi oca njegovom sinu

Romansa između hrvatske pjevačice Severine i mladog Igora Kojića, sina folk pjevača Kebe, loše utiče na Milana Popovića, Severininog bivšeg vjerenika, koji sa njom ima sina Aleksandra.

Milan Popović, kome su mediji dali nadimak "kralj bakra" je očajan jer se Severina ponaša kao da maleni Aleksandar uopšte nema oca.

On je ljut na svoju bivšu vjerenicu i zbog toga što je njihovog sina već upoznala sa svojim novim momkom Igorom Kojićem sa kojim se zabavlja tek tri mjeseca, prenosi Alo.

"Milan je bijesan i zbog toga što se Severina i Igor ponašaju kao da je on umro. Aleksandar ima oca i ne treba mu drugi tata. Nerviraju ga i te fotografije koje pjevačica postavlja na društvene mreže, a na kojima je bivši golman sa njegovim sinom. Kojić uči dječaka da pliva, vozi bicikl, vodi ga u šetnju", rekao je jedan Milanov prijatelj za "Informer" i dodao: 

"Pitanje je da li će veza Severine i Kojića potrajati pa samo zbunjuje dječaka. Milan ne želi da mu tek tako neko vaspitava sina", dodao je izvor.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.