Fotomontaža sa Severinom nasmijala region! (FOTO)
Severina sa sinom/Igor Kojić

Pogledajte

Fotomontaža sa Severinom nasmijala region! (FOTO)

Od prvog dana su srećni i zaljubljeni, a njihovu ljubav ne remeti ni razlika u godinama.

Ipak, mnogi upiru prstom u njih upravo zbog te razlike u godinama ističući da je Igor Kojić suviše mlad za pjevačicu Severinu Vučković, koja već ima i sina Aleksandra.

Hrvatska pjevačica Severina Vučković i sin folk pjevača Dragana Kojića Kebe, Igor već četiri mjeseca su u srećnoj vezi. Ova vijest sve je iznenadila, a Igor je od samog početka gledao ozbiljno na ovu vezu.

Ovu vezu podržala je i Igorova porodica, a jedina osoba koja je protiv njihove ljubavi je Severinina majka. Ona smatra da je Igor premlad za pjevačicu i smeta joj to što zavisi od oca.

Svakog dana se zbijaju šale na njihov račun po društvenim mrežama, naravno ima i onih koji im pružaju podršku, ali moramo priznati da je ova fotomontaža zaista smiješna, piše Kolektiv.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.