Jelena Rozga: Na meni je sve prirodno, osim kose
Jelena Rozga

Otkrila

Jelena Rozga: Na meni je sve prirodno, osim kose

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga odgovorila je na spekulacije da je povećala grudi, rekavši da je na njoj sve prirodno, osim jedne stvari.

U intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Story, bivša članica grupe Magazin, izjavila je:

''Jako mi je važna prirodnost, a na meni je samo boja kose vještačka. Sve drugo je moje''.

Pjevačica je rekla da se nije pokajala što je promijenila boju kosu i da se mnogo bolje osjeća kao plavuša.

''Plavuše se jednostavno najbolje zabavljaju. Gdje god da dođem, u centru sam pažnje, dobijam najbolje mjesto u restoranima. Ne mogu ni da se zamislim kao brineta ili crvenokosa, mislim da bi to svima bio veliki šok'', dodaje ona.

Pored spekulacija o plastičnim operacijama, nešto što dosta zanima njene fanove jeste i Jelenin privatni život.

Iako je inače tajnovita kada je ta tema u pitanju, Rozga je nagovijestila da je možda pronašla čovjeka svog života, prenosi Press.

''Kao i svaka ljubav, i moja je ponekad turbulentna, a ponekad mirna. Sad plovimo mirnim vodama, a ja sam nikad spremnija da se usidrim '', zaključuje ona.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.