Evo ko je Tijani Ajfon platio silikone!
Tijana Ajfon

Ostaćete bez teksta

Evo ko je Tijani Ajfon platio silikone!

Starleta Tijana Ajfon je u zadnjih par godina promijenila lični opis. S obzirom da je učesnica rijalitija “Parovi” radila u solarijumu, svi se pitaju odakle joj novac za estetsku hirurgiju.

Tijana je nadogradila kosu, napumpala usta i povećala grudi, pa ju je teško prepoznati na slikama od prije par godina. Starleta se, kako ona tvrdi, bavi modelingom, a neko vrijeme je radila i u solarijumu. Međutim, ona je nedavno objasnila ko su, u stvari njeni sponzori.

Njena mama je riješila da razriješi misteriju i otkrije ko je platio Tijani grudi:

- Moj muž je prije godinu i po dana ćerki dao pare za silikone. Nemojte me držati za riječ, ali mislim da ih je platio oko 2.500 eura. Ne razumijem se u takve stvari, pa me to i ne zanima.

(Press)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.