Adrijana Lima danas slavi rođendan: Ovo su njena najseksi izdanja! (FOTO)
Adriana Lima

Pogledajte

Adrijana Lima danas slavi rođendan: Ovo su njena najseksi izdanja! (FOTO)

Njena karijera traje već skoro 20 godina, nekoliko puta proglašavana je za najljepšu ženu na svijetu, jedna je od najbogatijih slavnih manekenki, a bila je i srpska snajka.

Adrijana Lima danas proslavlja svoj 34. rođendan. Ona je odmalena učestvovala na izborima ljepote u rodnom Brazilu, a prvi veći uspjeh doživjela je sa 15 godina, kada je pobijedilu na jednom većem takmičenju ljepotica.

Od tada niže samo uspjehe i radila je sa najvećim modnim kućama prije nego što je 2000. postala dio Viktorijiih anđela.

Godine 2009. postala je srpska snajka kada se udala za košarkaša Marka Jarića nakon godinu dana zabavljanja.

 

Par je dobio dvije ćerke, Valentinu i Sijenu, a prošle godine objavili su da se rastaju nakon pet godina braka. 

Adrijana i danas mami uzdahe gdje god da se pojavi, a pogledajte kako je izgledala prije pet godina i koliko se promijenila od tada.

A evo još nekoliko njenih fotografija:

(Blic/Kolektiv.me)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.