Podmladila se da bi ličila na Kejt Midlton
Kamila

Ljubomorna na snajku

Podmladila se da bi ličila na Kejt Midlton

Kada se vojvotkinja od Kornvola Kamila pojavila na otkrivanju statue posvećene pokojnom bratu svi su primjetili promjenu u njenom stajlingu.

Umesto dosadnih kompleta koje obično nosi ona je ovog puta obukla elegantnu svilenu haljinu, a promijenila je i frizuru – prvi put nakon 30 godina, prenosi B 92.

Britanski „Dejli mejl“ je procijenio da ju je to koštalo oko 500 funti. Osim frizure, njeno lice je izgledalo svežije i zategnutije pa se pretpostavlja da se podvrgla tretmanima. 

Mnogi su komentarisali da je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton sigurno bila uzrok promjene imidža supruge prica Čarlsa, koja se očigledno zbog nje potrudila da se podmladi. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.